concert: Def Americans in Iduna

VR.
01 MRT
DEF AMERICANS 20:30 uur Iduna, Drachten
2019
HOOFDPROGRAMMA Def Americans
VOORPROGRAMMA Mattanja Joy Bradley

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 maart 2019.
Dat is 81 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Def Americans in Iduna
DEZE Def Americans TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 mrt
Iduna, Drachten
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Def Americans, de beste Johnny Cash Tribute band van Nederland, komt na de succesvolle “Folsom Prison” tribute terug naar Poppodium Iduna. De band bewees afgelopen jaar tijdens de uitverkochte show al dat ze in staat zijn een prachtig eerbetoon te brengen aan het werk van Johnny Cash.

Johnny Cash at San Quentin (1969) is net als zijn voorganger at Folsom Prison een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de 1e keer “A Boy Named Sue” te spelen. 50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar Poppodium Iduna.

Voorprogramma: Mattanja Joy Bradley

FOTO'S VAN Def Americans, Mattanja Joy Bradley

Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 12 foto's van Def Americans
Bekijk alle 20 foto's van Mattanja Joy Bradley

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS