concert: Tom Walker in Paard

PODIUMINFO FOTO'S VAN Tom Walker in Paard

ZA.
18 MEI
TOM WALKER Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Tom Walker
VOORPROGRAMMA Charlotte Oc

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 mei 2019.
Dat is 151 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Tom Walker in Paard
DEZE Tom Walker TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De Schotse singer-songwriter, Tom Walker, brak door met zijn internationale hitsingle 'Leave A Light On', dat één van de grootste nummers van 2018 werd en ook op de wereldwijde Sony Bravia TV-campagne werd uitgebracht. Deze plaat stond op nummer 1 op iTunes in wel 17 landen, wereldwijd werden er meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en werd het 300 miljoen keer gestreamd.

Tuurlijk ging deze plaat ook nog eens platina in het VK, Frankrijk, België en Nederland, en dubbel platina in Italië en Zwitserland en stond op nummer 4 in de European Airplay Chart. Hieruit kwamen alleen maar mooie dingen voort, zoals zijn eigen (uitverkochte) headlineshow over de hele wereld, maar ook was hij de support-act voor geweldige artiesten zoals: George Ezra en The Script. Ook heeft hij dit jaar alleen al voor veertig festivals gespeeld.

FOTO'S VAN Tom Walker, Charlotte Oc

Foto Tom Walker te Tom Walker - 18/05 - Paard Foto Tom Walker te Tom Walker - 18/05 - Paard Foto Tom Walker te Pinkpop 2018 - Zondag Foto Tom Walker te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord Foto Tom Walker te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord Foto Tom Walker te Pinkpop 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 29 foto's van Tom Walker
Bekijk alle 4 foto's van Charlotte Oc

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST