concert: Hausmagger / Nancy Kleurenblind in Merleyn

DO.
07 MRT
HAUSMAGGER / NANCY KLEURENBLIND 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
TOEGANG 13

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 maart 2019.
Dat is 46 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2019 is het 10 jaar geleden dat Hausmagger (als taakstraf) begon met het teisteren van de hollandse poppodia. ‘…De tijd gaat snel, maar Hausmagger, met teksten directer dan een rechtse, ging sneller: de band, rond gitarist Eddy ‘De Pook’ Sewerratti (surfsound-coryfee) en Theo Wesselo (ex-TV-ster & full-contact-dichter) leverde in eigen beheer drie albums af en voerde een eigenwijze jaren’80-guerrilla-taktiek waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te zien zijn geweest.

Rauwe, nederlandstalige recht-voor-z’n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van Wesselo’s one-liners en podium-poezie… ‘recht uit de goot’! De twee selfmade muzikanten hadden op voorhand niet kunnen bedenken dat de band in die 10 jaar zo’n ondergrondse aanhang zou krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen. Vandaar deze afscheidstour, een reeks langere optredens met veel ruimte voor verrassingen.

FOTO'S VAN Hausmagger, Nancy Kleurenblind

Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Waterpop 2013 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Baroeg Open Air 2013 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Metropolis 2010
 
Bekijk alle 15 foto's van Hausmagger

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS