concert: De Raggende Manne in Doornroosje

DO.
25 APR
DE RAGGENDE MANNE Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA De Raggende Manne
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Raggende Manne in Doornroosje
Tickets De Raggende Manne:
do 25 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van 14 jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na een album-stilte van 20 jaar brengt de band op 22 februari 2019 hun nieuwe album ‘Alles Kleeft’ uit.

Na 20 jaar heeft de band nog steeds geen poep in hun hoofd en schijten ze iedereen nog figuurlijk in de bek. Daarnaast zijn ze nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. De ‘met het mes op de keel’ teksten van Bob Fosko gaan over de alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen.

Bob Fosko over het nieuwe album: “Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Raggende Manne, Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

Foto De Raggende Manne te Monsters of Mariaheide 2017 Foto De Raggende Manne te Monsters of Mariaheide 2017 Foto De Raggende Manne te Monsters of Mariaheide 2017
 
Bekijk alle 3 foto's van De Raggende Manne

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS