concert: Douwe Bob in Groene Engel

WO.
20 FEB
DOUWE BOB 20:30 uur Groene Engel, Oss
2019
HOOFDPROGRAMMA Douwe Bob
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Douwe Bob in Groene Engel
Tickets Douwe Bob:
wo 20 feb
Groene Engel, Oss
€ 19,00 - 20,00

EXTRA INFORMATIE

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in een persoon.

Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more? Met een nieuwe single “Shine” en album “The Shape I’m In" op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd, belooft dit een unieke show te worden op deze woensdagavond in Oss.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Douwe Bob

Foto Douwe Bob te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Douwe Bob te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Douwe Bob te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 13/11 - Effenaar Foto Douwe Bob te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Douwe Bob te Douwe Bob Posthuma - 5/1 - Metropool
 
Bekijk alle 221 foto's van Douwe Bob

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS