concert: Pip Blom in Cactus club

VR.
22 FEB
PIP BLOM 20:00 uur Cactus club, Brugge
2019
HOOFDPROGRAMMA Pip Blom
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Pip Blom in Cactus club
Tickets Pip Blom:
vr 22 feb
Cactus club, Brugge
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

De briljante gitaarpopliedjes van Pip Blom lijken haast uit een stroom van bewustzijn te ontstaan. IJverig meandert de band tussen Amerikaanse indierock en aanstekelijke Britpop, terwijl Pips alledaagse observaties even ongeveinsd als sluw tot uiting komen. Pakkend, charmant, bevlogen en achteloos goed.

Pip Blom is tevens de nieuwste aanwinst bij het renommeerde label Heavenly Recordings, dat Amber Arcades, Mattiel en Mark Lanegan in de gelederen heeft. Dat is de kers op de taart van een succesvol jaar, waarin het kwartet optrad met indie-zwaargewichten als The Breeders, Franz Ferdinand en Garbage. Nu is er eindelijk een debuutalbum op komst, dat is geproduceerd door Dave McCracken (Florence & The Machine, dEUS, Depeche Mode).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Pip Blom

Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Pip Blom te Waterpop 2017 Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 31 foto's van Pip Blom

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS