concert: Pip Blom in EKKO

ZA.
23 FEB
PIP BLOM 20:30 uur EKKO, Utrecht
2019
HOOFDPROGRAMMA Pip Blom
VOORPROGRAMMA Loui Lind

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 februari 2019.
Dat is 211 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Pip Blom in EKKO
DEZE Pip Blom TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 23 feb
EKKO, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

De briljante gitaarpopliedjes van Pip Blom lijken haast uit een stroom van bewustzijn te ontstaan. IJverig meandert de band tussen Amerikaanse indierock en aanstekelijke Britpop, terwijl Pips alledaagse observaties even ongeveinsd als sluw tot uiting komen. Pakkend, charmant, bevlogen en achteloos goed.

Pip Blom is tevens de nieuwste aanwinst bij het renommeerde label Heavenly Recordings, dat Amber Arcades, Mattiel en Mark Lanegan in de gelederen heeft. Dat is de kers op de taart van een succesvol jaar, waarin het kwartet optrad met indie-zwaargewichten als The Breeders, Franz Ferdinand en Garbage. Nu is er eindelijk een debuutalbum op komst, dat is geproduceerd door Dave McCracken (Florence & The Machine, dEUS, Depeche Mode).

FOTO'S VAN Pip Blom, Loui Lind

Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2019 - woensdag Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Pip Blom te Popronde Hengelo 2017 Foto Pip Blom te Life I Live 2019 Foto Pip Blom te Life I Live 2019
 
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom
Bekijk alle 3 foto's van Loui Lind

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST