concert: The Jerry Hormone Ego Trip in Rotown

VR.
01 FEB
THE JERRY HORMONE EGO TRIP 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
VOORPROGRAMMA The Small Breed

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 februari 2019.
Dat is 197 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Jerry Hormone Ego Trip in Rotown
DEZE The Jerry Hormone Ego Trip TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 feb
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

The Jerry Hormone Ego Trip is de aanstekelijke rock & roll-formatie rondom cultfiguur, schrijver en muzikant Jerry Hormone. In een ver verleden stond Hormone op het podium als gitarist van punkiconen The Apers, tegenwoordig is hij een exorbitante rockcharlatan in strak pak. Met zijn Ego Trip vertolkt hij irritant catchy liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van beste vrienden die stout, stout, stout zijn.

Met zijn ronkende band als drijvende kracht krijgt Hormone vrij spel om de grenzen steeds verder op te zoeken, en de situatie zoveel mogelijk op de stang te jagen en te ontregelen. De optredens van The Jerry Hormone Ego Trip zijn daardoor telkens een licht ongemakkelijke beproeving, om te kijken hoe ver het uit de hand kan lopen. Wat Jerry Hormone zelf betreft, gaat het nooit ver genoeg. Er staat intussen een nieuw album klaar, dat in februari 2019 het daglicht ziet bij Excelsior Recordings.

FOTO'S VAN The Jerry Hormone Ego Trip, The Small Breed

Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Metropolis Festival 2016 Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Metropolis Festival 2016 Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Jerry Hormone Ego Trip te Metropolis Festival 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van The Jerry Hormone Ego Trip

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS