concert: Magnacult / Onegodless in Poppodium Volt op VRIJDAG 01 FEBRUARI 2019

VR.
01 FEB
MAGNACULT / ONEGODLESS Kleine zaal, 20:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2019
Hoofdprogramma Magnacult Onegodless

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 februari 2019.
Dat is 1908 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Magnacult / Onegodless in Poppodium Volt
DEZE Magnacult / Onegodless TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 feb
Poppodium Volt, Sittard
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Met hun derde album ‘Infinitum’ heeft MagnaCult hun muzikale stijl helemaal tot in de puntjes in orde. De band zet een paar versnellingen bij en brengt een epische release uit volgepakt met massieve gitaarsolo’s en gevuld met groove. De band weet hoe ze het podium op haar kop kunnen zetten met hun modern death groove metal en hun Cult groeit dan ook met iedere show.

In een wereld vol muzikanten, thuisstudio’s en bands met hun eigen unieke geluid is Onegodless niets nieuws onder de zon. Omdat alles al een keer is gedaan en al het andere het niet waard is om te maken hebben deze dappere jonge mannen besloten om iets geheel anders te doen: ze omarmen hun totale gebrek aan vernieuwing en in plaats daarvan gedijen ze in oprechte stereotypes. Zonder andere bands te kopiëren betreden ze trots dit platgeslagen metal-pad.

Foto's van Magnacult, Onegodless

Foto Magnacult te Kittie - 18/10 - Melkweg Foto Magnacult te Ill Nino - 3/4 - Effenaar Foto Magnacult te Ill Nino - 3/4 - Effenaar Foto Magnacult te Kittie - 18/10 - Melkweg Foto Magnacult te Ill Nino - 3/4 - Effenaar
 
Bekijk alle 5 foto's van Magnacult

Gerelateerd nieuws