concert: Poppy Ackroyd in Paard op WOENSDAG 06 FEBRUARI 2019

WO.
06 FEB
POPPY ACKROYD Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
Hoofdprogramma Poppy Ackroyd
Voorprogramma Alex Stolze

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 06 februari 2019.
Dat is 1902 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Poppy Ackroyd in Paard
DEZE Poppy Ackroyd TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 06 feb
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De Londense Poppy Ackroyd is klassiek geschoold violist en pianiste. Hiernaast was Poppy al jong gefascineerd door elektronische muziek, wat ervoor heeft gezorgd dat zij een eigen stijl binnen het componeren heeft gevonden. Zo combineert ze het eigentijdse geluid van haar keyboard met het klassiek geluid van haar piano en viool. Door verschillende technieken te gebruiken creëert Ackroyd de illusie van een volledig orkest, met enkel een paar instrumenten.

De intelligente artieste maakt gebruik van opnames van ge-improviseerde piano stukken, plaatst deze in andere volgordes en manipuleert het geluid digitaal. Het resultaat hiervan is een fantastische fusie van akoestisch en elektronisch in een post-klassieke setting.

Foto's van Poppy Ackroyd, Alex Stolze

Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto Poppy Ackroyd te Le Guess Who? Mayday 2013
 
Bekijk alle 6 foto's van Poppy Ackroyd

Leden die hier naar toe zijn geweest