concert: LIVE: Def Americans in Muziekcafé Helmond

VR.
25 JAN
LIVE: DEF AMERICANS 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2019
HOOFDPROGRAMMA Def Americans

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 januari 2019.
Dat is 88 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets LIVE: Def Americans in Muziekcafé Helmond
DEZE LIVE: Def Americans TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 jan
Muziekcafé Helmond, Helmond

EXTRA INFORMATIE

Deze band die ruim 10 jaar geleden als gelegenheidsbandje In Muziekcafé Helmond begon, staat deze avond weer op de planken.

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings. Deze avond staat echter de Sun Records-periode centraal.

Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

FOTO'S VAN Def Americans

Foto Def Americans te Paaspop Schijndel 2009 Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Speedfest 2008 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest
 
Bekijk alle 12 foto's van Def Americans

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS