concert: Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in C.C. De Steenoven

ZA.
12 JAN
GERS PARDOEL - THEATERSHOW BIJZONDER 20:00 uur C.C. De Steenoven, Herzele
2019
HOOFDPROGRAMMA Gers Pardoel

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 januari 2019.
Dat is 98 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in C.C. De Steenoven is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Recent was Gers Pardoel één van de smaakmakers van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Vorig jaar heeft Gers zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol afgesloten! Nu hij de smaak van de theaters geproefd heeft, weet hij dit smaakt naar meer. Nu komt hij ook met zijn theatershow naar de Nederlandse theaters.

Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusief nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

FOTO'S VAN Gers Pardoel

Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Gers Pardoel te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingspop Haarlem 2012 Foto Gers Pardoel te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Gers Pardoel te Indian Summer 2012
 
Bekijk alle 77 foto's van Gers Pardoel

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS