concert: One Louder: Satanic Surfers in EKKO

DO.
31 JAN
ONE LOUDER: SATANIC SURFERS 20:00 uur EKKO, Utrecht
2019
HOOFDPROGRAMMA Satanic Surfers
VOORPROGRAMMA Antillectual
Drunktank

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 31 januari 2019.
Dat is 77 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets One Louder: Satanic Surfers in EKKO
DEZE One Louder: Satanic Surfers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 31 jan
EKKO, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

The Village Coffee & Music presenteert onder de naam One Louder een avond met een drietal stevige punk-rock bands u: Satanic Surfers, Drunktank én Antillectual!

Satanic Surfers blaast in 2019 alweer dertig kaarsjes uit. Na een flinke hiaat en een reünie in 2014, kwamen de Zweden afgelopen april met nieuwe plaat Back From Hell. Het tempo ligt weer gevaarlijk hoog, de zanglijnen zijn woest en de rockabilly-invloeden zijn duidelijk aanwezig.

De Haagse federal prisoners van Drunktank zijn de tweede naam op de line-up vanavond. Met skatepunk uit de jaren 90 met een hoge melodische meezingfactor en harmonieën geïnspireerd door metal uit de jaren 80, zijn ze de ultieme support voor zelfbenoemde invloed Satanic Surfers.

De muziek van Antillectual uit Nijmegen valt te omschrijven als melodisch, intelligent en urgent. Geinspireerd door zowel de skatescene van de jaren 90 als de emocultuur en orgcore van de afgelopen jaren maken

FOTO'S VAN Satanic Surfers, Antillectual, Drunktank

Foto Satanic Surfers te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Satanic Surfers te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Satanic Surfers te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Satanic Surfers te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Satanic Surfers te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Antillectual te Jera On Air 2014 - Dag 2
 
Bekijk alle 5 foto's van Satanic Surfers
Bekijk alle 6 foto's van Antillectual
Bekijk alle 1 foto's van Drunktank

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS