concert: Oi Va Voi in LantarenVenster

WO.
13 FEB
OI VA VOI 20:00 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: BIRD )
2019
HOOFDPROGRAMMA Oi Va Voi

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 13 februari 2019.
Dat is 97 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Oi Va Voi in LantarenVenster
DEZE Oi Va Voi TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 13 feb
LantarenVenster, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Westerse popmelodieën met Joodse en Oost-Europese roots, een vleugje dance, rock en electronica: Oi Va Voi mengt het allemaal tot een exotische en unieke – maar toch toegankelijke – sound. Na een lange streak van uitverkochte shows in Nederland & beyond was het even rustig rond de band, maar vanavond brengen ze hun eigentijdse en originele Klezmer naar BIRD. Oi Va Voi! Oftewel: Oh, dear God!

De voormalige band van KT Tunstall klinkt op hun laatste album Memory Drop vertrouwd als altijd, maar ook frisser, bigger en better. Dynamische ritmes en catchy Westerse melodieën gaan namelijk perfect samen met het Joodse en Oost-Europese erfgoed van de groep. Deze formule heeft Oi Va Voi de laatste jaren een ijzersterke live-reputatie opgeleverd: zéker na het afbreken van de Alpha-tent op Lowlands. Niet doorvertellen (of wel…), maar de nieuwe live-shows van Oi Va Voi beloven deze reputatie meer dan waar te maken!

FOTO'S VAN Oi Va Voi

Foto Oi Va Voi te Music in my Head 2007 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010
 
Bekijk alle 26 foto's van Oi Va Voi

GERELATEERD NIEUWS