concert: Evil Empire Orchestra in Simplon

VR.
22 MRT
EVIL EMPIRE ORCHESTRA Kleine Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Evil Empire Orchestra

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 maart 2019.
Dat is 117 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Evil Empire Orchestra in Simplon
DEZE Evil Empire Orchestra TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 22 mrt
Simplon, Groningen
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een ontaarde cross-over van psychedelica, souljazz en garagefunk. De componenten? De ongetemde, rauwe soulzang en het mystieke vuur van frontvrouw Kimberly Dhondt en de verpulverende kracht en grooves van haar zevenkoppige band.

Na de release van Evil Empire Orchestra’s debuut-EP in het najaar van 2017 ging het hard. De band werd direct uitgenodigd om op te treden bij De Wereld Draait Door, deed vervolgens een uitgebreide clubtour en wist daarmee ook in Simplon flink te overtuigen. In maart 2019 verschijnt het debuutalbum ‘Start A Fire’, waarvan de single ‘Predator (Howl)’ nu als voorproefje is verschenen. Met dit nieuwe werk op zak zal Evil Empire Orchestra tijdens de Start A Fire Tour ongetwijfeld weer flink wat zieltjes weten te winnen!

FOTO'S VAN Evil Empire Orchestra

Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Appelpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Appelpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Appelpop 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Evil Empire Orchestra

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS