concert: Evil Empire Orchestra in Simplon

VR.
22 MRT
EVIL EMPIRE ORCHESTRA Kleine Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Evil Empire Orchestra
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Evil Empire Orchestra in Simplon
Tickets Evil Empire Orchestra:
vr 22 mrt
Simplon, Groningen
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een ontaarde cross-over van psychedelica, souljazz en garagefunk. De componenten? De ongetemde, rauwe soulzang en het mystieke vuur van frontvrouw Kimberly Dhondt en de verpulverende kracht en grooves van haar zevenkoppige band.

Na de release van Evil Empire Orchestra’s debuut-EP in het najaar van 2017 ging het hard. De band werd direct uitgenodigd om op te treden bij De Wereld Draait Door, deed vervolgens een uitgebreide clubtour en wist daarmee ook in Simplon flink te overtuigen. In maart 2019 verschijnt het debuutalbum ‘Start A Fire’, waarvan de single ‘Predator (Howl)’ nu als voorproefje is verschenen. Met dit nieuwe werk op zak zal Evil Empire Orchestra tijdens de Start A Fire Tour ongetwijfeld weer flink wat zieltjes weten te winnen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Evil Empire Orchestra

Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Appelpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Appelpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018 Foto Evil Empire Orchestra te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Evil Empire Orchestra

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS