concert: Tom Walker in Effenaar

VR.
17 MEI
TOM WALKER Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2019
HOOFDPROGRAMMA Tom Walker
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Tom Walker in Effenaar
Tickets Tom Walker:
vr 17 mei
Effenaar, Eindhoven
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

'Leave A Light On' voor deze briljante Britse singer-songwriter
Tom Walker is een singer-songwriter uit Manchester. Hij scoorde een gigantische hit met ‘Leave A Light On’ en werd hiermee in een klap wereldberoemd. Door zijn kenmerkende mengelmoes van traditionele indiepop, hiphop en eclectische samples wordt hij gezien als een van de vaandeldragers van de moderne popsound met artiesten als Rag ’n Bone Man, Jacob Banks en Hozier. Maar het is vooral zijn stem die opvalt: het ene moment rauw als schuurpapier, dan weer melodieus, soulvol en vloeiend.
Nu is het tijd voor de volgende stap, zijn debuutalbum ‘What A Time To Be Alive’ komt begin 2019 uit en belooft een flinke klap te gaan maken. Luister naar zijn nieuwste single ‘Angels’ en je begrijpt dat Tom Walker geen eendagsvlieg is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Tom Walker

Foto Tom Walker te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord Foto Tom Walker te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Tom Walker te Pinkpop 2018 - Zondag Foto Tom Walker te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto Tom Walker te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord Foto Tom Walker te Tom Walker - 26/4 - Paradiso Noord
 
Bekijk alle 18 foto's van Tom Walker

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS