concert: Life's Electric in Rotown

VR.
14 DEC
LIFE'S ELECTRIC 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Life's Electric
VOORPROGRAMMA Venhill
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Life's Electric in Rotown
Tickets Life's Electric:
vr 14 dec
Rotown, Rotterdam
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

Life’s Electric is hard op weg om de wereld te veroveren met hun snoeiharde, geduchte combinatie van rock en metal. Met betonnen riffs, monolithische drums en galgenzang die de haren overeind doen staan is Life’s Electric bewapend genoeg om te overtuigen in aftershows voor bands als Nickelback, Avenged Sevenfold en Volbeat.
Vanavond presenteert Life’s Electric het langverwachte debuut Kill Your Ego, volgens de band zelf een enorme progressie ten opzichte  van het oudere werk. De band heeft een spannende dynamiek gevonden tussen pakkende, beknoptere songs en de meer gruizige, lang uitgesponnen tracks.
Het legioen achter Life’s Electric groeit steeds verder en verder: de single King Of Second Chances is intussen meer dan 500.000 keer gestreamt. Muren zullen afbrokkelen, ramen zullen trillen, glazen zullen breken. De toorn van Life’s Electric is vanavond onontkoombaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Venhill

Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018 Foto Venhill te Werfpop 2018
 
Bekijk alle 6 foto's van Venhill

GERELATEERD NIEUWS