concert: Royal Republic in Effenaar

VR.
01 NOV
ROYAL REPUBLIC Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2019
HOOFDPROGRAMMA Royal Republic
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Royal Republic in Effenaar
Tickets Royal Republic:
vr 01 nov
Effenaar, Eindhoven
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Let op! Deze show van ROYAL REPUBLIC wordt verplaatst ivm gewijzigde plannen rondom de release van het nieuwe album. De nieuwe datum van de show is vrijdag 1 november 2019.
Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je je ticket retourneren daar waar je het hebt gekocht.
We zijn nog aan het nadampen van hun show eind 2017, dus het is meer dan goed nieuws dat we begin 2019 opnieuw los kunnen op tracks als ‘Tommy Gun’. De heetste rockband uit Zweden is Royal Republic, daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen! Met frisse, puntige rocksongs zijn ze met hun debuutalbum ‘We Are The Royal’ al sinds 2010 in rap tempo de wereld aan het veroveren. Deze Zweden van Koninklijke afkomst hebben het energieke gevoel van hun landgenoten The Hives erg goed begrepen, en voegen daar zelf een punky en zelfs een funky feel aan toe. En zoals dat past bij Zweden, ze zijn zo straks als een ….

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Royal Republic

Foto Royal Republic te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Royal Republic te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Royal Republic te Dauwpop 2011 Foto Royal Republic te Royal Republic - 19/11 - Melkweg Foto Royal Republic te Dauwpop 2011 Foto Royal Republic te Groezrock 2012
 
Bekijk alle 61 foto's van Royal Republic

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN