concert: TenTemPiés - The ‘Only You’ Farewell Tour in Burgerweeshuis

ZA.
23 FEB
TENTEMPIÉS - THE ‘ONLY YOU’ FAREWELL TOUR Concertzaal, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2019
HOOFDPROGRAMMA TenTemPiés
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets TenTemPiés - The ‘Only You’ Farewell Tour in Burgerweeshuis
Tickets TenTemPiés - The ‘Only You’ Farewell Tour:
za 23 feb
Burgerweeshuis, Deventer
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Na tien jaar vol hard werk, mooie avonturen en prachtige vriendschappen heeft TenTemPiés besloten er mee stoppen. Voordat het zover is zal de band eerst nog in passende stijl afscheid nemen van hun fans met een laatste clubtour door Nederland. Voor de allerlaatste keer komen ze terug naar Simplon om met hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba een waar volksfeest te ontketenen!

TenTemPiés maakt muziek voor het hoofd en muziek voor het lichaam, het Amsterdamse gezelschap met Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De afgelopen jaren hebben ze behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China. Ook in Nederland wisten ze vele zalen en festivals flink op z’n kop te krijgen. Drie albums en vele tours later vierde TenTemPiés in maart 2018 hun tienjarige jubileum met hun grootste headline show ooit: een zinderende avond in de grote zaal van Paradiso.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN TenTemPiés

Foto TenTemPiés te TenTemPiés - 18/03 - 013 Foto TenTemPiés te TenTemPiés - 18/03 - 013 Foto TenTemPiés te TenTemPiés - 18/03 - 013 Foto TenTemPiés te Huntenpop 2016 Foto TenTemPiés te TenTemPiés - 18/03 - 013 Foto TenTemPiés te TenTemPiés - 18/03 - 013
 
Bekijk alle 19 foto's van TenTemPiés

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS