concert: Toontje Lager in Mezz

DO.
21 MRT
TOONTJE LAGER Jupiler Zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2019
HOOFDPROGRAMMA Toontje Lager

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 maart 2019.
Dat is 154 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Toontje Lager in Mezz
DEZE Toontje Lager TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 mrt
Mezz, Breda
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Toontje Lager is één van de populairste Nederlandstalige bands van de jaren tachtig. De band scoorde hit na hit zoals ‘Net Als In De Film’, ‘Zoveel Te Doen’ en ‘Stiekem Gedanst’. In 1985 kwam er een eind aan deze dansbare nummers, maar na meer dan dertig jaar is de band terug in een nieuwe samenstelling!

Frontman Erik Mesie is trots op de kwaliteit van de muziek en de teksten van Toontje Lager die de tand des tijds ruimschoots hebben doorstaan en nog steeds fris en origineel blijken. Hij krijgt het briljante idee om de heerlijke meezingnummers weer te spelen, dus besloot hij in 2016 met zijn eigen band verder te gaan onder de naam Toontje Lager.

FOTO'S VAN Toontje Lager

Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Pop on Top 2016 Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Toontje Lager

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS