concert: Toontje Lager in Neushoorn op ZATERDAG 02 FEBRUARI 2019

  • Toontje Lager
    Pop on Top 2016
    © Fabian Viester
  • Toontje Lager
    Pop on Top 2016
    © Fabian Viester
ZA.
02 FEB
TOONTJE LAGER AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
Hoofdprogramma Toontje Lager

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 februari 2019.
Dat is 1908 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Toontje Lager in Neushoorn
DEZE Toontje Lager TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 02 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Eén van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar weer op het podium. Aangevoerd door zanger Erik Mesie en in een vernieuwde samenstelling speelt Toontje Lager de hits van toen, voor het publiek van nu.

Erik Mesie is jarenlang de stem van Toontje Lager. Met aanstekelijk popsongs is de band in de jaren tachtig medeverantwoordelijk voor de populariteit van Nederlandstalige popmuziek. Bovendien heeft de muziek de tand des tijds prima doorstaan. Mede daarom besluit Mesie met nieuwe bandleden Toontje Lager nieuw leven in te blazen. Onder bezielende leiding van de zanger, speelt de band een onvergetelijke show vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was en voor iedereen die wil genieten van klasse popmuziek. En ja, wie kent hun hits 'Net als in de Film', 'Zoveel te doen' en 'Stiekem gedanst' nu niet?

Foto's van Toontje Lager

Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Pop on Top 2016 Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Pop on Top 2016 Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg Foto Toontje Lager te Toontje Lager - 23/11 - Tivoli Vredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Toontje Lager

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest