concert: The Mauskovic Dance Band in BIRD

VR.
07 DEC
THE MAUSKOVIC DANCE BAND 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA The Mauskovic Dance Band
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Mauskovic Dance Band in BIRD
DEZE The Mauskovic Dance Band TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 dec
BIRD, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid. Met al die verschillende invloeden zou je misschien verwachten dat de band op 7 december een oceaan moet oversteken voor deze editie van Transistor Rhythm. Niets is minder waar: de Amsterdamse oprichter Nicola Mauskovic is maar een treinritje van BIRD verwijderd (en neemt Auntie Flo mee voor de afterparty)!

Wel kan Nicola zich met recht een wereldburger noemen: met Jacco Gardner, de Turks-Nederlandse psych-rockformatie Altin Gün en de revival van de legendarische Zambiaanse band W.I.T.C.H. toerde hij langs flink wat landen. Toen de underground cumbiaproducer Juan Hundred de eerste opnames van The Mauskovic Dance Band hoorde, was hij overtuigd en voegde hij zich als drummer bij de formatie. Inmiddels hebben ze optredens op Lowlands en ADE, en de release van hun eerste ep achter de rug.

FOTO'S VAN The Mauskovic Dance Band

Foto The Mauskovic Dance Band te Valkhof Festival 2017 Foto The Mauskovic Dance Band te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto The Mauskovic Dance Band te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto The Mauskovic Dance Band te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto The Mauskovic Dance Band te Valkhof Festival 2017 Foto The Mauskovic Dance Band te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 12 foto's van The Mauskovic Dance Band

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS