concert: Lucky Fonz III in Doornroosje

DO.
04 APR
LUCKY FONZ III Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Lucky Fonz III
VOORPROGRAMMA Laurens van de Linde
CONCERT UITVERKOCHT
Lucky Fonz III in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 04 apr
Lucky Fonz Iii + Laurens Van De Linde (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Geboren Nijmegenaar Otto Wichers is als Lucky Fonz III één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten geworden. Zijn shows zijn berucht om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.

Na de successen van zijn album ‘In je Nakie’ en de theatershow ‘Superlekker’ (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’), gaat Lucky Fonz III weer de clubs in. Begin 2019 komt een nieuw album uit via Top Notch. Het is zijn derde Nederlandstalige album, met daarop live-favorieten als ‘Machteloos’ en ‘App me’.

Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Jongens’ en ‘Linde met een E’. Als live-performer veroverde Lucky festivals als Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Lucky Fonz III, Laurens van de Linde

Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Lucky Fonz III te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS