concert: Lucky Fonz III in Rotown

ZO.
31 MRT
LUCKY FONZ III 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Lucky Fonz III
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Lucky Fonz III in Rotown
Tickets Lucky Fonz III:
zo 31 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als Ik heb een meisje, Jongens en Linde met een E. Als live-performer veroverde Lucky festivals als Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Als één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten, is hij in 2019 eindelijk weer te bewonderen in de Nederlandse clubpodia. De liveshows van Lucky Fonz III zijn berucht om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering. In februari komt het nieuwe album van Lucky Fonz III uit op het label Top-Notch. Het is zijn derde Nederlandstalige album, met daarop oa. live-favorieten als Machteloos en App me.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lucky Fonz III te Zomerparkfeest 2009 Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz III - 11/04 - 013 Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS