concert: Danny Vera - Pressure makes Diamonds in Goudse Schouwburg

VR.
15 MRT
DANNY VERA - PRESSURE MAKES DIAMONDS 20:00 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2019
HOOFDPROGRAMMA Danny Vera

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 maart 2019.
Dat is 190 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens zijn laatste theatertour ‘The Lone Stranger’ zijn liedjes bracht met behulp van slechts een gitaar, kun je nu compleet het tegenovergestelde verwachten. Bij ‘Pressure Makes Diamonds’ is niet alleen de band terug, maar Vera voegt er ook een blazerssectie én strijkensemble aan toe die je zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In ‘Pressure Makes Diamonds’ zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

FOTO'S VAN Danny Vera

Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Live at Wantij 2017 Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 46 foto's van Danny Vera

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST