concert: Jeroen van der Boom - Dit ben ik in Orpheus

VR.
25 JAN
JEROEN VAN DER BOOM - DIT BEN IK 20:00 uur Orpheus, Apeldoorn
2019
HOOFDPROGRAMMA Jeroen van der Boom

EXTRA INFORMATIE

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Toppers in Concert - 22/5 - ArenA Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 6 foto's van Jeroen van der Boom

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS