concert: Indian Askin in Rotown

VR.
22 FEB
INDIAN ASKIN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Indian Askin
VOORPROGRAMMA Anemone
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Indian Askin in Rotown
Tickets Indian Askin:
vr 22 feb
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Met Sea Of Ethanol onderscheidde Indian Askin zich van de verse aanwas nieuwe psychpopbands, met een grauw, beneveld geluid dat met niemand te vergelijken is. Je kunt de walm van drank en sigarettenrook haast proeven in songs als Asshole Down en Answer. Maar de groep rondom Chino Ayala leunt even bedachtzaam op scherpe, verslavende hooks als donkere psychedelica.

Met de bundelsingles On and On/Looks Good en I Know How To Party/Burning Blue geeft Indian Askin de eerste voorproefjes van het komende tweede album, dat op 25 januari verschijnt. De band heeft inmiddels meerdere succesvolle clubtours op hun naam staan, stond in het voorprogramma van bands als Maximo Park, Foals, De Staat en Kensington en speelde meer dan 50 festivalshows, waaronder Eurosonic, Best Kept Secret, Paaspop, Zwarte Cross en in een overvolle tent op Lowlands.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Indian Askin, Anemone

Foto Indian Askin te Festival de Beschaving 2016 Foto Indian Askin te Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag Foto Indian Askin te Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag Foto Indian Askin te Zwarte Cross 2016 - vrijdag Foto Indian Askin te Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 Foto Indian Askin te Festival de Beschaving 2016
 
Bekijk alle 111 foto's van Indian Askin
Bekijk alle 4 foto's van Anemone

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN