concert: Leif de Leeuw Band plays the allman brothers band in Groene Engel

VR.
14 DEC
LEIF DE LEEUW BAND PLAYS THE ALLMAN BROTHERS BAND 21:00 uur Groene Engel, Oss
2018
HOOFDPROGRAMMA Leif de Leeuw Band
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Leif de Leeuw Band plays the allman brothers band in Groene Engel
DEZE Leif de Leeuw Band plays the allman brothers band TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 dec
Groene Engel, Oss
€ 18,00 - 19,00

EXTRA INFORMATIE

Leif de Leeuw Band behoort tot de top van de Nederlandse muziekscene en is geformeerd rondom de getalenteerde multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw. Zanger/gitarist Sem Jansen, drummer Tim Koning en bassist Boris Oud completeren het veelzijdige kwartet. De band speelt bluesrock met dampende riffs en snijdende twin-leads, overgoten met een vette seventies saus.

Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour en The Allman Brothers Band. In april 2017 speelde Leif de Leeuw Band als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker. Dat betekende het einde van het Allman Brothers tijdperk. Voor de Leif de Leeuw Band een trigger temeer om het nalatenschap van deze inspirerende Allman Brothers voort te laten bestaan in een zinderende show.

FOTO'S VAN Leif de Leeuw Band

Foto Leif de Leeuw Band te Waterpop 2018 Foto Leif de Leeuw Band te Waterpop 2018 Foto Leif de Leeuw Band te Waterpop 2018 Foto Leif de Leeuw Band te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Leif de Leeuw Band

GERELATEERD NIEUWS