concert: Tommy Emmanuel/Simo in Stadsschouwburg Nijmegen

ZO.
17 MRT
TOMMY EMMANUEL/SIMO Waalzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA Simo Tommy Emmanuel

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 17 maart 2019.
Dat is 125 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets  Tommy Emmanuel/Simo in Stadsschouwburg Nijmegen
DEZE Tommy Emmanuel/Simo TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 17 mrt
Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Tommy Emmanuel is misschien wel de beste akoestische gitarist ter wereld. De even sympathieke als bescheiden Australiër heeft in zijn lange carrière samengewerkt met gitaargrootheden als Eric Clapton, Les Paul en Chet Atkins. Zijn fingerpickingstijl is ongeëvenaard. Emmanuel speelt vaak baslijnen, melodielijnen en akkoorden tegelijkertijd, en als hij echt de geest krijgt, gebruikt hij zijn gitaar tevens als percussie-instrument. ‘Aanstekelijk’ is een groot understatement voor Tommy Emmanuel live – als je nog geen akoestische gitaar hebt, koop je er waarschijnlijk eentje na dit concert.

Tommy Emmanuel neemt vanavond een speciale gast mee: JD Simo. Deze uit Nashville afkomstige meestergitarist was jarenlang een gewild en gevierd sessiemuzikant. Enkele jaren geleden begon hij zijn eigen band SIMO en startte ook een solo-carrière. Zijn recept is simpel en doeltreffend: waanzinnig gitaarspel en een karakteristieke stem.

FOTO'S VAN Simo, Tommy Emmanuel

Foto Simo te Bospop 2016 Foto Simo te Bospop 2016 Foto Simo te Bospop 2016 Foto Simo te Bospop 2016 Foto Simo te Bospop 2016 Foto Simo te Bospop 2016
 
Bekijk alle 7 foto's van Simo

GERELATEERD NIEUWS