concert: For I Am King -LOLA Groningen in LOLA050

ZA.
08 DEC
FOR I AM KING -LOLA GRONINGEN 19:30 uur LOLA050, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA For I Am King
TOEGANG Presale Tickets: € 7,50
Door Tickets: € 10,00

EXTRA INFORMATIE

De uniciteit van de Nederlandse metalband For I Am King (FIAK) laat zich het beste omschrijven door de introductie van de nieuwe I-factor, een 3.0-variant van de alom begeerde X-factor.
Bij For I Am King zit die I-factor (behalve in de bandnaam en in de albumtitel) in de muziek: moderne, complexe, furieuze maar altijd catchy metal met hypnotiserende melodieën, aangevuld met de unieke meervoudige zang van frontvrouw-blikvanger Alma Alizadeh.
Voorts vinden we de I-factor terug in de zowel persoonlijke als maatschappelijk geëngageerde songteksten; in de uitstraling maar vooral ook in de live-shows die dezelfde energie genereren als een atoomsplitsing -en die steevast een explosieve mix van adrenaline, dopamine en endorfine opwekken bij hun toeschouwers.
Nochtans is I niet de eerste muzikale worp van het ambitieuze vijftal FIAK maar alweer het tweede album. “I is vertrouwd, verfrissend en kenmerkt onze groei als band, als vrienden en muzikanten”, aldus de band zelf.

FOTO'S VAN For I Am King

Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te FortaRock 2018 Zaterdag Foto For I Am King te VUUR - 06/04 - Doornroosje Foto For I Am King te Epic Metal Fest 2016
 
Bekijk alle 21 foto's van For I Am King

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST