concert: Slagerij Van Kampen - Tocata Da Fuga in Parkgebouw op VRIJDAG 22 MAART 2019

  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
VR.
22 MRT
SLAGERIJ VAN KAMPEN - TOCATA DA FUGA 00:00 uur Parkgebouw, Rijssen
2019
Hoofdprogramma Slagerij van Kampen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 maart 2019.
Dat is 1833 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt.

Foto's van Slagerij van Kampen

Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 8 foto's van Slagerij van Kampen

Gerelateerde concerten