concert: Eric Vloeimans / Juan Pablo Dobal - Viento Zonda in Theater de Koornbeurs op WOENSDAG 23 JANUARI 2019

  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz 2014 - dag 3
    © Charles Batenburg
  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz - dag 1
WO.
23 JAN
ERIC VLOEIMANS / JUAN PABLO DOBAL - VIENTO ZONDA 00:00 uur Theater de Koornbeurs, Franeker
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 23 januari 2019.
Dat is 1882 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze twee rasmusici voeren u een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.

'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken; als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Zijn uitzonderlijke muzikaliteit is daar net zozeer debet aan als zijn innemende (podium-)persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres dwars door elkaar, en heeft dan ook uiteenlopende bewonderaars als zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.

Foto's van Eric Vloeimans, Juan Pablo Dubal

Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 20 foto's van Eric Vloeimans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws