concert: MaYaN / My Propane in Neushoorn op VRIJDAG 08 FEBRUARI 2019

  • My Propane
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • MaYaN
    MaYaN - 30/9 - Tivoli
VR.
08 FEB
MAYAN / MY PROPANE AA-Security Arena, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
Hoofdprogramma MaYaN My Propane

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 februari 2019.
Dat is 1901 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets MaYaN / My Propane in Neushoorn
DEZE MaYaN / My Propane TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Laat je geest verlichten door de stoere mannen en lieve meiden van MaYaN, het meest dynamische symfonische deathmetal collectief van Nederlandse bodem. Zowel eigen werk als de klassiekers van Orphanage, After Forever, Stream of Passion en Epica komen vanavond in twee sets voorbij.

Met Dhyana leverde MaYaN, met onder andere Epica´s Mark Jansen in de gelederen, een meesterwerk af. Check de recensies maar eens in alle heavy bladen. Die negens en tienen zijn dik verdiend, mede dankzij Ayreon rechterhand Joost van den Broek een vernieuwend en verfrissend album in het genre. Een band die ook live veel dynamiek brengt en de nagels uit de vloer speelt. Brute grunts, sferische zang, orkestrale partijen en extreme tempowisselingen worden over de bühne geslingerd, rustmomenten vind je in de veelzijdige klassieke stemmen van Laura Macri en Marcella Bovio. Verwacht ook oude klassiekers van Epica, After Forever, Stream of Passion en Orphanage.

Foto's van MaYaN, My Propane

Foto MaYaN te MaYaN - 20/5 - Atak Foto MaYaN te MaYaN - 26/5 - Effenaar Foto MaYaN te Epica - 14/04 - 013 Foto MaYaN te Epic Metal Fest 2016 Foto MaYaN te MaYaN - 29/04 - 013 Foto MaYaN te MaYaN - 26/5 - Effenaar
 
Bekijk alle 79 foto's van MaYaN
Bekijk alle 22 foto's van My Propane

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest