concert: Navarone NL Salvo Tour in Groene Engel

ZA.
09 FEB
NAVARONE NL SALVO TOUR 21:00 uur Groene Engel, Oss
2019
HOOFDPROGRAMMA Navarone
VOORPROGRAMMA Grim Tim

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 februari 2019.
Dat is 248 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Navarone NL Salvo Tour in Groene Engel is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 09 feb
Navarone + Grim Tim - Nl Salvo Tour
Groene Engel, Oss
€ 14,00 - 15,00

EXTRA INFORMATIE

Classic, progressive, grunge, alternative, stoner Deze rockband met wortels in Oss draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave! Rock van kaliber dus. Groots gemaakt en groots gebracht. Alsof het speciaal is bedoeld voor stadions en uitgestrekte festivalweides. Voeg daar een zanger aan toe waar zelfs Robert Plant voor zou buigen, combineer dat met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands beste, meest veelzijdige en gewaardeerde rockbands.

De band heeft reeds drie studio albums, een live DVD en een EP op zak en op 17 november staat de release van het vierde studio album “SALVO” gepland.

FOTO'S VAN Navarone, Grim Tim

Foto Navarone te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Navarone te Hello Festival 2019 Foto Navarone te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Navarone te Dauwpop 2019 Foto Navarone te Huntenpop 2017 Foto Navarone te Bospop 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 139 foto's van Navarone
Bekijk alle 8 foto's van Grim Tim

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS