concert: Elske DeWall / Krystl / Rachèl Louise / The Bluebirds in De Maaspoort

VR.
07 DEC
ELSKE DEWALL / KRYSTL / RACHÈL LOUISE / THE BLUEBIRDS Frans Boermans zaal, 20:15 uur De Maaspoort, Venlo
2018
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Elske DeWall / Krystl / Rachèl Louise / The Bluebirds in De Maaspoort
DEZE Elske DeWall / Krystl / Rachèl Louise / The Bluebirds TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 dec
De Maaspoort, Venlo
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Toen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise hun gezamenlijke liefde voor americana en country ontdekten, duurde het niet lang voor The BlueBirds een feit was.
Ze beleefden een kickstart met een uitverkochte show in Paradiso en hitsingle Nothing On Me, die op Spotify de magische grens van een miljoen luisterbeurten doorbrak. De dames lieten zich inspireren door Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris. Net als hun Amerikaanse vakgenoten brengen ze hun liedjes het liefst in intieme setting. Naast hun eigen catchy, driestemmige repertoire hebben ze zich bekend en minder bekend werk van de grootste helden uit het genre eigen gemaakt. Fans van Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain zullen niet teleurgesteld worden. The BlueBirds treedt op met band.

FOTO'S VAN Elske DeWall, Krystl, Rachèl Louise, The Bluebirds

Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Krystl te 3FM Serious Talent Awards - 10/4 - Melkweg Foto Krystl te Festyland 2011
 
Bekijk alle 4 foto's van Elske DeWall
Bekijk alle 23 foto's van Krystl
Bekijk alle 24 foto's van Rachèl Louise
Bekijk alle 24 foto's van The Bluebirds

GERELATEERD NIEUWS