concert: Handsome Poets en Orange Skyline in Paard

ZA.
22 DEC
HANDSOME POETS EN ORANGE SKYLINE Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Handsome Poets en Orange Skyline in Paard
Tickets Handsome Poets en Orange Skyline:
za 22 dec
Paard, Den Haag
€ 10,00 - 15,00

EXTRA INFORMATIE

Handsome Poets:
Een nummer in een grote Hollywood film scoren met Hailee Steinfeld en Woody Harrelson, lukt toch maar weinig mensen. Maar deze mannen kunnen met trots zeggen dat het hun gelukt is. Ontstaan in 2010, met meer dan 500 shows op de teller, in vele TV programma’s gespeeld en te horen bij elk radioprogramma beginnen ze in 2018 een nieuwe seizoen. Met hun kersverse single ‘Make It Better’ (die ook weer knalt op alle radio stations) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

Orange Skyline
Van het debuutalbum dat Orange Skyline vorig jaar uitbracht werden de beide singles “Sound & Fury” en “Hotel Rooms” 3FM Megahit en Radio 2 Topsong.
Deze winter keert Orange Skyline met een tour terug naar de Nederlandse clubs. Naast hun bekende hits zullen ze ook gloednieuw materiaal van het aankomende tweede album spelen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Handsome Poets, Orange Skyline

Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 10/1 - Tivoli Foto Handsome Poets te Popronde Enschede 2010 Foto Handsome Poets te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Handsome Poets te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets
Bekijk alle 54 foto's van Orange Skyline

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN