concert: Jeremy Loops in Doornroosje

VR.
18 JAN
JEREMY LOOPS Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Jeremy Loops
VOORPROGRAMMA James Hersey

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 januari 2019.
Dat is 91 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jeremy Loops in Doornroosje
DEZE Jeremy Loops TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 18 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De Zuid-Afrikaanse muzikant Jeremy Loops bracht dit voorjaar zijn nieuwe album ‘Critical As Water’ uit. Jeremy werkte twee jaar op een boot die over de hele wereld voer. Bij gebrek aan andere instrumenten leerde hij veel geluiden uit zijn looppedaal te toveren. Loops’ muziek is een bonte verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox. Via loop-, echo- en distortionapparaten worden de geluiden vervormd en vormen ze een eclectisch, harmonisch geheel. Met zijn mix van moderne folk, hiphop, bluegrass, funk en blues past Jeremy Loops prima in het kielzog van bijvoorbeeld Ed Sheeran of Mumford & Sons, maar zijn muziek is ook voer voor fans van Jack Johnson, Ben Howard en Newton Faulkner.

Voor de liefhebbers van gelaagde nummers, improvisatie en publieksinteractie is een show van deze multi-getalenteerde beats- en ritmekunstenaar een aanrader.

FOTO'S VAN Jeremy Loops, James Hersey

Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 30/10 - Paradiso Foto Jeremy Loops te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Jeremy Loops te Jeremy Loops - 23/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 51 foto's van Jeremy Loops
Bekijk alle 3 foto's van James Hersey

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS