concert: Eric Vloeimans / Licks & Brains in Paard

DO.
16 MEI
ERIC VLOEIMANS / LICKS & BRAINS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 mei 2019.
Dat is 154 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Eric Vloeimans / Licks & Brains in Paard
DEZE Eric Vloeimans / Licks & Brains TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 16 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans nodigt bigband Licks & Brains uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek. Het indrukwekkende repertoire van Licks & Brains wordt uiteraard niet achterwege gelaten. De 18-koppige band maakt een aantrekkelijke dansbare mix van jazz in de blender met een fikse dosis soul, funk en dance: deze bigband staat helemaal met de benen in 2018 en werkte al eerder samen met Benjamin Herman, Joseph Bowie en Kraak & Smaak.

De composities van meestertrompettitst Vloeimans worden in een heerlijke bigband jas gestoken: gróóts en swingend dat dat zal klinken. En dat zorgt voor een hele nieuwe sfeer en energie rondom de muziek van de 55-jarige blazer. Maar ook de mannen van Licks & Brains zijn laaiend enthousiast over deze samensmelting: “Met de stukken van Vloeimans verkennen we nieuwe muzikale paden waar andere big bands zich doorgaans niet aan wagen’.

FOTO'S VAN Eric Vloeimans, Licks & Brains

Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 9 foto's van Eric Vloeimans

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS