concert: Eric Vloeimans / Licks & Brains in Paard

DO.
16 MEI
ERIC VLOEIMANS / LICKS & BRAINS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 mei 2019.
Dat is 8 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Eric Vloeimans / Licks & Brains in Paard
DEZE Eric Vloeimans / Licks & Brains TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 16 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans nodigt bigband Licks & Brains uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek. Het indrukwekkende repertoire van Licks & Brains wordt uiteraard niet achterwege gelaten. De 18-koppige band maakt een aantrekkelijke dansbare mix van jazz in de blender met een fikse dosis soul, funk en dance: deze bigband staat helemaal met de benen in 2018 en werkte al eerder samen met Benjamin Herman, Joseph Bowie en Kraak & Smaak.

De composities van meestertrompettitst Vloeimans worden in een heerlijke bigband jas gestoken: gróóts en swingend dat dat zal klinken. En dat zorgt voor een hele nieuwe sfeer en energie rondom de muziek van de 55-jarige blazer. Maar ook de mannen van Licks & Brains zijn laaiend enthousiast over deze samensmelting: “Met de stukken van Vloeimans verkennen we nieuwe muzikale paden waar andere big bands zich doorgaans niet aan wagen’.

FOTO'S VAN Eric Vloeimans, Licks & Brains

Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 9 foto's van Eric Vloeimans

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS