concert: The Academic in Merleyn

DI.
30 OKT
THE ACADEMIC 20:00 uur Merleyn, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA The Academic
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Academic in Merleyn
Tickets The Academic:
di 30 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

The Academic liet voor het eerst van zich horen in 2015, toen ze in een rap tempo bekendheid vergaarden in hun thuisland Ierland. Tijdens Eurosonic in 2016 speelden de jonge honden zich in de kijker van vele boekers en programmeurs en werden op allerlei festival in Europa geboekt.

Na enkele EP’s brachten de heren begin dit jaar hun debuutalbum “Tales From The Back Seat” uit. Naar eigen zeggen is de band geïnspireerd door groepen als The Strokes, The Kooks en The Killers en dat is duidelijk hoorbaar. De heren uit het plaatsje Mullingar verstaan het vakmanschap en maken pakkende nummers. De vocale kwaliteit van Craig Fitzgerald kan zich met gemak meten met de beste stemmen in dit genre. Een dikke aanrader voor liefhebbers van eerder genoemde bands!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Academic

Foto The Academic te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso Foto The Academic te Vestrock 2016 Foto The Academic te Vestrock 2016 Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 20 foto's van The Academic

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN