concert: Projekt Rakija in Simplon

VR.
28 SEP
PROJEKT RAKIJA Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA Projekt Rakija
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Projekt Rakija in Simplon
DEZE Projekt Rakija TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 28 sep
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Als geen ander weet de Nederlandse Balkangroep Projekt Rakija hoe je een feestje moet bouwen. Met een combinatie van rock, electro, reggae, hiphop, gemengd met de folklore uit de Balkan, zoals melancholische Balkan horns, wordt er een unieke sound neergezet. Op het podium laat de band alle remmen los. Projekt Rakija staat voor het samenbrengen van mensen en het leven in het moment.

De band onder leiding van gitarist Igor Sekulović bracht in 2013 het debuutalbum ‘Welcome To The Family’ uit, een album wat gelijk nationaal en internationaal voor aandacht zorgde. Festivals als Sgizet, Paaspop en de Zwarte Cross stonden in de rij om het gezelschap te boeken. In hoog tempo is er een ijzersterke live reputatie opgebouwd, waarbij Projekt Rakija garant staat voor een energieke show. Hun laatst uitgebrachte album ‘Party & Eggs’ is een unieke collaboratie tussen Igor Sekulović en Ali Reza uit Iran waarmee ze hun droom om een balkan album te produceren hebben laten uitkomen.

FOTO'S VAN Projekt Rakija

Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Projekt Rakija te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Projekt Rakija te Waterpop 2018 Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Projekt Rakija te Huntenpop 2017 Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
 
Bekijk alle 15 foto's van Projekt Rakija

GERELATEERD NIEUWS