concert: Jett Rebel in Neushoorn

DO.
25 OKT
JETT REBEL Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Jett Rebel
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jett Rebel in Neushoorn
DEZE Jett Rebel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 25 okt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,50

EXTRA INFORMATIE

7 Cities 7 Shows… Dan mag Leeuwarden niet ontbreken, zal Jett Rebel hebben gedacht. Met twee knallers van singles, 'Amy' en 'Good Boy', verwelkomt hij je bij zijn show in onze Grote Zaal.

In maart van dit jaar verraste Jett Rebel ons met de blijmoedige radiohit Amy en in juni volgde de single Good Boy. Paradijsvogel Jett Rebel is moeilijk in een hokje te stoppen, zo ook met deze nieuwe singles. Een voorbode? Wie weet. Maar laten we het voor het gemak bij rock-n-roll houden met hier en daar een uitstapje. Met de release van megahit Louise stapte hij in 2013 in een achtbaan die nog lang niet stilstaat. Hij doet alles op gevoel en dat zie je terug in zijn muziek, zijn shows en aan hoe hij in het leven staat. Geniet ook dit keer van een avond vol muziek en spektakel; een onvergetelijke show zoals we van hem gewend zijn. Enjoy the ride!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN Jett Rebel

Foto Jett Rebel te International Festival of Technology 2015 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 04/02 - Ahoy Foto Jett Rebel te Appelpop 2014 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 04/02 - Ahoy Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 10/11 - 013 Foto Jett Rebel te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
 
Bekijk alle 344 foto's van Jett Rebel

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS