concert: Kadinja / Monuments / Vola in Doornroosje

MA.
29 OKT
KADINJA / MONUMENTS / VOLA Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Kadinja Monuments Vola

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 29 oktober 2018.
Dat is 293 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Kadinja / Monuments / Vola in Doornroosje
DEZE Kadinja / Monuments / Vola TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 29 okt
Doornroosje, Nijmegen

EXTRA INFORMATIE

Het Britse Monuments verraste in 2012 met hun debuutalbum ‘Gnosis’, waarna de band al snel in het ‘djent’ genre gestopt werd. Met het 2e album ‘The Amanuensis’ heeft de band zich weten te onderscheiden en ging hun muziek meer richting progressieve metal, met een groove randje eraan. Op dit album waarop nieuwe zanger Chris Barretto de vocals en saxofoonpartijen voor zijn rekening neemt, laat een riff-georiënteerde sound horen die melodischer, zwaarder, technischer, dynamischer en nog beter is dan van de voorganger.
‘If Meshuggah and Opeth had a love child, it would be the Danish experimental rock band VOLA’…zo luidt de omschrijving van de video ‘Starburn’. Het is een perfecte omschrijving van deze zeer talentvolle jonge band. Het viertal weet progrock, djent metal en electronica tot een vanzelfsprekend en harmonieus geheel te smeden. Daarmee voegt de band zich bij een illuster rijtje artiesten die dit kunstje ook beheersen waaronder Leprous, Haken en Soen.

FOTO'S VAN Vola

Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te Haken - 15/3 - De Boerderij Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te Haken - 15/3 - De Boerderij Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te ProgPower Europe 2015
 
Bekijk alle 9 foto's van Vola

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST