concert: Oi Va Voi in Doornroosje

ZO.
25 NOV
OI VA VOI Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Oi Va Voi
CONCERT UITVERKOCHT
Oi Va Voi in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 25 nov
Oi Va Voi (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Oi Va Voi (Jiddisch voor ‘als dat maar goed gaat’) is een opwindende mix van klezmer, Oost-Europese muziek, dance en muziek uit het Middellandse Zeegebied. In de teksten draait het vaak om identiteit en authenticiteit.

De leden van het in 2000 opgerichte Oi Va Voi hebben zowel een Joodse als een multiculturele achtergrond. Ook muzikaal is het zestal zeker niet eenkennig. Zo heeft violiste Sophie Solomon ook een reputatie als drum ’n bass- en techno DJ, houdt bassist Leo Bryant van funk, speelt gitarist Nik Ammar het liefst flamenco en komt klarinettist/zanger Steve Levi uit de klassieke hoek. Trompettist Lemez Lovas op zijn beurt is een gewaardeerd jazz-, hiphop- en latin-DJ, terwijl drummer Josh Breslaw ook actief was in hiphop- en rockbands.

Het eigenzinnige Oi Va Voi is een fantastische live-act waarin fiddle, klarinet en trompet achteloos vergezeld worden van diepe baslijnen en elektronische beats.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Oi Va Voi

Foto Oi Va Voi te Sziget 2010 Foto Oi Va Voi te Into The Great Wide Open 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2005 Foto Oi Va Voi te Into The Great Wide Open 2010 Foto Oi Va Voi te Into The Great Wide Open 2010 Foto Oi Va Voi te Sziget 2010
 
Bekijk alle 26 foto's van Oi Va Voi

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS