concert: Faces on TV in Altstadt

DO.
29 NOV
FACES ON TV 20:00 uur Altstadt, Eindhoven ( Effenaar )
2018
HOOFDPROGRAMMA Faces on TV
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Faces on TV in Altstadt
DEZE Faces on TV TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 nov
Altstadt, Eindhoven
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Belgische band rond multi-instrumentalist Jasper Maekelberg
Jasper Maekelberg is het brein achter Faces On TV. Hij staat ook wel bekend als de geluidsarchitect van een nieuwe Belgische generatie muzikanten. Hij produceerde onder andere voor Gabriel Rios, Bazart, Warhola en J. Bernardt. Nu gooit hij hoge ogen met zijn solo-project.
Jasper is een multi-instrumentalist pur sang, op zijn nieuwe album speelt hij alle instrumenten zelf, alle stemmen zijn de zijne, ook die Thom Yorke-falset. Weg van de plug-ins. Alles eigenhandig ingespeeld. Soms met moeite, wat leidt tot verrassingen. Wat ook te horen is op zijn nieuwe album ‘Night Funeral. Een multiplaat die helemaal Jasper Maekelberg is. Je hoort dansende percussie, licht-psychedelische arrangementen, prairiebeats voor urban cowboys. Het is pop-art uit een nabije toekomst. Filmische R&B voor in de avonduren.

FOTO'S VAN Faces on TV

Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Faces on TV te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018
 
Bekijk alle 11 foto's van Faces on TV

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS