concert: Faces on TV + Jo Marches in Rotown

ZA.
15 DEC
FACES ON TV + JO MARCHES 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Faces on TV
VOORPROGRAMMA Jo Marches
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Faces on TV + Jo Marches in Rotown
DEZE Faces on TV + Jo Marches TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 15 dec
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Het langverwachte debuut van Faces On TV draagt eindelijk een titel: Night Funeral. Passend, want Jasper Maekelberg is een nachtdier, sluipend als een anonieme koorddanser tussen het broeiige hoogtij.

De avond is een vacuüm waarin alles opnieuw mogelijk is, en Maekelberg bejegent Faces On TV precies zo: hij maakt sensuele, filmische popmuziek waarin iedere conventie gemeden wordt. Schurende gitaren en schimmen van R&B krijgen gezelschap van exotische instrumenten als de balafoon en de Oud.

Op Motel Mozaïque afgelopen jaar zorgde Faces On TV voor een van dé hoogtepunten, met een optreden die zowel overweldigde als verleidde. Reden te meer om de Vlaamse band weer uit te nodigen, want Maekelberg en zijn vrienden blijven louter verbazen en verwonderen.

FOTO'S VAN Faces on TV, Jo Marches

Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live
 
Bekijk alle 14 foto's van Faces on TV
Bekijk alle 4 foto's van Jo Marches

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN