concert: Con Brio in BIRD

WO.
10 OKT
CON BRIO 20:15 uur BIRD, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Con Brio
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Con Brio in BIRD
DEZE Con Brio TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 10 okt
BIRD, Rotterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

BIRD presenteert in samenwerking met LantarenVenster een optreden van soulsensatie Con Brio. Deze uit San Francisco afkomstige band laat zien dat de sound van legendes als James Brown en Sly Stone in combinatie met de zwoelheid van Prince en D’Angelo nog very much alive is. Maak je op voor een optreden vol hardcore funk, r&b en grenzeloze energie!

Met vuur!
Sinds het allereerste begin van de band doet Con Brio zijn naam eer aan. Vol vuur brengen de bandleden een sound die op een lijn ligt met de hardcore funk van soullegendes Sly Stone en James Brown, maar waarbij ook goed geluisterd is naar r&b-vernieuwers als D’Angelo en Prince. Stralend middelpunt van Con Brio is zanger Ziek McCarter, die met zijn soulvolle stem en matching showmanship doet denken aan Pharrell Williams en Bruno Mars. Aangevuld met de stuwende ritmes, strakke blazers en groovy Hammond-sound van de rest van de band is Con Brio live, zoals ze het zelf noemen, “One hell of a party!”

FOTO'S VAN Con Brio

Foto Con Brio te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Con Brio te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Con Brio te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Con Brio te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Con Brio te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Con Brio te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 17 foto's van Con Brio

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN