concert: Kraak & Smaak at LantarenVenster in LantarenVenster

DO.
27 DEC
KRAAK & SMAAK AT LANTARENVENSTER 19:30 uur LantarenVenster, Rotterdam ( BIRD )
2018
HOOFDPROGRAMMA Kraak & Smaak
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Kraak & Smaak at LantarenVenster in LantarenVenster
Tickets Kraak & Smaak at LantarenVenster
KIES TICKET
do 27 dec
Kraak & Smaak
LantarenVenster, Rotterdam
€ 19,00
do 27 dec
Kraak & Smaak (live)
LantarenVenster, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Met Boogie Angst en Plastic People heeft Kraak & Smaak afgelopen decennium instant popklassiekers op de wereld gebracht. Sindsdien is de veerkrachtige, dikke mix van funk, disco, pop en house over de hele wereld een bekend fenomeen. Het vorige album Juicy Fruit bewees dat de vrucht niet aan jonge takken rijpt. Het ervaren Leidse producersduo blijft groeien en ontwikkelen: vorig jaar tourden ze de wereld rond, waaronder een DJ-set op Glastonbury.

De ideeën lijken ook nooit op te raken: dit jaar wederom een overvloed aan nieuwe projecten, initiatieven en live-performances. Kraak & Smaak bracht aanstekelijke single Keep It Together en een kneiter van een clubhit, Pineapple Jam, uit op internationale labels, en ja... er is een nieuw album op komst! Reden genoeg voor Kraak & Smaak om weer groots uit te pakken op de podia.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Kraak & Smaak

Foto Kraak & Smaak te Faithless - 18/4 - Ahoy Foto Kraak & Smaak te Faithless - 18/4 - Ahoy Foto Kraak & Smaak te Delft Citypop 2015 Foto Kraak & Smaak te Faithless - 18/4 - Ahoy Foto Kraak & Smaak te The City is Ours 2006 Foto Kraak & Smaak te Zo. Festival 2012
 
Bekijk alle 29 foto's van Kraak & Smaak

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS