concert: Ian Siegal in Groene Engel

ZA.
20 OKT
IAN SIEGAL 21:00 uur Groene Engel, Oss
2018
HOOFDPROGRAMMA Ian Siegal
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Ian Siegal in Groene Engel
Tickets Ian Siegal:
za 20 okt
Groene Engel, Oss
€ 16,50 - 17,50

EXTRA INFORMATIE

ALL THE RAGE album tour

Ian Siegal behoort tot de absolute top van de Euro Blues/roots scene. Speelde o.a. 6 keer op het BRBF, dat tot de grootse bluesfestivals van Europa behoort. Hij speelde meerdere malen op andere grote festivals, zelfs in de Statenhal tijdens North Sea Jazz. Siegal was ook al diverse malen op nationale Nederlandse TV te zien en te horen. Ook werden meerdere van zijn albums tot “album of the year” uitgeroepen door MOJO magazine en ontving hij meerdere nominaties voor een Blues Music Award. Uitzonderlijk voor een Brit.

Inmiddels heeft hij alweer een flink aantal jaren een stel jonge honden uit Nederland (The Rhythm Chiefs) als begeleiders. Het nieuwe album “All The Rage”, dat de nodige kritische noten m.b.t. de wereldpolitiek bevat, behoort tot Ian Siegal’s beste albums. Misschien wel zijn beste tot op heden. In elk geval is het ‘t eerste studioalbum in zes jaar en het eerste met deze begeleiders, waarmee eerder wel een livealbum werd opgenomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Ian Siegal

Foto Ian Siegal te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ian Siegal te Rocking The Blues 2006 Foto Ian Siegal te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ian Siegal te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ian Siegal te Rocking The Blues 2006 Foto Ian Siegal te Moulin Blues 2008
 
Bekijk alle 10 foto's van Ian Siegal

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS