concert: Def Americans in Café de Pocket

ZO.
21 OKT
DEF AMERICANS 16:00 uur Café de Pocket, Katwijk
2018
HOOFDPROGRAMMA Def Americans
TOEGANG De optredens in Café The Pocket zijn normaliter gratis. Het risico bestaat hierbij dat de aanloop het maximum aantal bezoekers overtreft. Bij te verwachte grote drukte wordt de mogelijkheid geboden, uiteraard geen verplichting, een toegangsgarantie-ticket te kopen via internet. Deze ticket kost 12,50 euro. Bij inlevering hiervan krijgt men 2 bestedingsmunten van 5 euro. Het verschil van 2,50 euro is om de kosten van dit systeem te dekken. Op de bestedingsmunten wordt geen contant geld retour gegeven maar ze blijven ook na het optreden geldig.

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 21 oktober 2018.
Dat is 185 dagen geleden.

CONCERT GRATIS
Def Americans in Café de Pocket is gratis.
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Het leven van countrylegende Johnny Cash kan niet vaak genoeg bezongen en gevierd worden. De Eindhovense band Def Americans vindt dat ook en voert vanavond haar ‘memorial show’ op. Een betere benadering van wie Johnny Cash was is er niet. Onder meer de Zwarte Cross, Paaspop, Speedfest, Paradiso en Effenaar gingen het Muziekgebouw voor in de tien jaar dat Def Americans bestaat.

FOTO'S VAN Def Americans

Foto Def Americans te Paaspop Schijndel 2009 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 12 foto's van Def Americans

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS