concert: Raphael Saadiq in Doornroosje ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
25 OKT
RAPHAEL SAADIQ Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Raphael Saadiq

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 oktober 2018.
Dat is 298 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Raphael Saadiq is één van de grote namen uit de soul en rhythm & blues. Hij staat muzikaal garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op torenhoog niveau.

Saadiq leerde het vak als bassist in de kerk en op school totdat hij na zijn middelbare schooltijd de kans kreeg om met Prince en Sheila E de ‘Parade Tour’ te doen. Na die tournee richtte hij de band Tony! Toni! Toné op, waarmee hij miljoenen albums verkocht. Ook was hij succesvol met zijn andere band Lucy Pearl.

Ook produceerde Saadiq albums voor o.a. D’Angelo, The Roots, Snoop Dogg, Solange, Whitney Houston, Macy Gray, TLC en Joss Stone. In de loop der tijd ontwikkelde Saadiq’ zijn muzikale stijl van neo soul naar funk, soul in combinatie met gospel-achtige rhythm & blues. In 2011 bracht hij zijn laatste album ‘Stone Rollin’ uit maar goed nieuws want na jarenlang te hebben gewerkt voor anderen, is hij bezig aan een nieuw soloalbum. “It’s going great. I’m close to completion”.

FOTO'S VAN Raphael Saadiq

Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Raphael Saadiq

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS